söndag 16 augusti 2009

Hallå hallå!

Äntligen var det "min" söndag här igen! Det har varit en häktisk vecka för mig. Den startade som bäst med att jag denna måndag åkte till Hannas butik och scrappade, gjorde där 2 Lo's. Jätte roligt!! När jag skulle åka där ifrån så hade Hanna passat på att plocka ihop ett sett med matrial till denna veckas Lo's. Och jag kan lova att jag fick lite att bita i!

Sedan har även äldsta sonen fylt 7år denna vecka så vi har haft både släktkalas och barnkalas och så har jag haft Me & I paty där i mellan!!


Men här kommer ialla fall resultatet....


Ja så här blev min Lo till sist. Ett enfärgat cardstock i botten. Sedan har jag klipt ut en del randigt från ett stort mönstrat 12*12 papper. En fotomatta med guldnät på och så lite Rhinestone. Sedan delade jag av Lo med lite nytt Papperalla band. Och det pilligaste av allt 2 Robotar! Läs mer om det här nedanför.


Ja här kommer mina 2 läckra Robotar. Även dessa har jag skurit ut från ett stort 12*12 papper. Lägg nu märke till att en del av den vänstra är monterad på pusselbitar. Oj oj detta var lite pilligt. Men det gillar jag! Började mig med att limma fast de 4 st pusselbitarna på robotpappret. Sedan när det torkat fick jag skära med skappelen så att jag fick isär de. Sedan skar jag ut det andra som är utanför pusselbitarna och monterade dessa med 3d kuddar så de kom i samma nivå.

Allt matrial till detta hittar ni i webbutiken! Vi ses igen om 2 veckor.

Titta gärna in på min blogg så länge!

2 kommentarer:

BellaMio sa...

Superfint!! Kan tänka mig att det var rejält pilligt med robotarna, hihi...

Du, du vet väl om att vi har scrapträff här i Oskarshamn den 19 september. vore såååå kul om du kom!

Kram Kram

Johanna sa...

Hej
Jo jag vet det. Hörde av Hanna att det kanske ska bli flyttat. Vet du hur det blir med det?