torsdag 7 maj 2009

Fick hem....

nästan 200 kort igår i brevlådan, det är bla om vår renovering på företaget, alla fina blommor vi fick när vi öppnade och på barna såklart :) Jag tänkte göra en BIA om företaget från hur det såg ut när vi kom dit och hur det ser ut idag, tänkte även ta med bilder från gamla lokalerna så ni som inte har varit där får se hur det såg ut där. Det är en sån stor skillnad, nu är det 1000 gånger bättre, lägger ut ett litet smakprov hur det ser ut idag8 trådställ med blandade ark, glitter, vanliga, 2 ställ med Cardstock, (fast de syns inte på denna bild) sen har vi flera små ställ med papper.
Rakt in ser ni ett helt ställ med kort o kuvert (9 färger och olika utförande) från Inkido

Man blir så glad när man hör kundernas första intryck när de kliver in i butiken
"Oj vilken butik"
"Rena julafton"
"Här kan jag stanna hela da´n"
"Vad mycket grejor"
"Vilken stor affär" (vi har ca 130kvadrat meter (till vår pysselavdelning) + ett stort pysselrum (kallar det Pysselhörnan men det är ett rum på 25 kvm ) där har vi plats för 8 personer

Nu ska jag gå och sova, imorgon ska vi göra iordning inför lördagens Scrapträff hos oss, vi har tyvärr fått 4 avhopp, men det är 3 nya som har bokat sin plats. Ska hämta flera bord och stolar imorgon. Jag har ringt och beställt frallor direkt från bageriet Centrumbagarn (Nilssons Konditori)

Natti natti

Inga kommentarer: