torsdag 23 april 2009

Scrapträff i Västervik

Snart är det dags för våran scrapträff, det blir den 9:e Maj med start kl.9.00
Nu har vi 13 bokade *kul*
Idag är det sista gången för denna scrapbookingskurs, men snart (4maj så är det dags för kortkurs) Då är det 6 nya som vill lära sig att göra kort =) denna underbara hobby

Imorgon ska jag och Johanna vara med på Tjejkvällen på -tre rum o kök- som Smakarna anordnar http://smakarna.se/ och stå där och visa scrapbooking +lite annat.

Oj vad fina Majapappern är,,,de går som smör i detta underbara vårväder ;)

kram kram

onsdag 22 april 2009

Nu äntligen =)

har MajaDesign kommit till oss, och den nya kollektionen heter ju faktiskt "Äntligen"
Helt underbara papper, nu kliar det i fingrarna och börja tillverka något, men tyvärr hinner jag inte nu.....

söndag 19 april 2009

Lyckad scrapträff

Jättetrevlig dag igår! När det var prisutdelning (man fick välja vad man ville) så tog den 1:a tjejen som vann mitt paket, hon blev jätteglad, nu kan jag ju avslöja för er som inte såg vad det var så i detta paket








var det den här....




fredag 17 april 2009

Scrapträff...

...imorgon är det äntligen dags för Oscarscrappen i Oskarshamn. Jag har typ packat hela dan, vi har haft massor av kunder, men jag har hunnit med imellanåt. Jag har ju precis köpt väskor från Reprint, jättefina rosa :) Jag är ju inte van att åka iväg att scrappa, jag har ju alltid allt på plats annars.
Majadesign har inte kommit än :( men den som väntar på nått gott....

Vi har även bokat datum för vår scrapträff ....lör 9 maj blir det av. Det är redan 7 som har bokat sin plats, så det gäller att vara snabb nu och boka sin plats, 100:- kostar det och anmälan är bindande.
kram

tisdag 14 april 2009

Glass i stora lass...

..Du har väl inte missat att vi säljer glass från Diplom-Is, vad sägs om After Eight-glass, -snickers-glass, dumleglass mmmums
.
Välkomna in i butiken och köp din favvis....
.

fredag 10 april 2009

Glad Påsk

......till Er alla!



Flera flera -Nyheter- kom hem igår. Nya färger i Velvet!!! och sen kom det mindre Punchinella, lägger in en bild.



Kram kram

tisdag 7 april 2009

MajaDesign

Snart kommer det nya papper från MajaDesign, helt underbara papper, väntar med spänning tills de kommer hit....Såg dem på Syfestivalen blev alldeles kär i dem ;)

söndag 5 april 2009

Vilken dag på Syfestivalen

Åhh, så trevligt det var på Syfestivalen i Kista. Jag åkte med Marie och en full buss med andra förväntans fulla tjejer som skulle gå. Jag träffade på Sara på Kortmakaren, jag blev så glad hon kom ihåg mig sen Formexmässan, det var inte dåligt hon har ju mer än mig som kund :) La en order, massa nya super fina stickers från PennyBlack och Clearsstamps (de fick jag med mig hem med ängång, så de finns i butiken imorgon måndag!!! Sen gick vi till Engströms beställde massa grejor där oxå :) Gick omkring och kollade på alla LO och såååå mycket underbara fina alster, och så mycket inspiration jag fick. Så imorgon på vår scrapträff så ska jag oxå skapa (vi har ju ingen annan kurs, utan jag kan verkligen oxå göra något *glad* För och inte prata om när jag ska på Oscarsscrappen, då får jag ju hålla på en hel dag!!! :)

Kram Hanna